Waar koop ik nog mijn kleding?

Je hebt trendsetters en trendvolgers. Ik zou jullie er allemaal graag van willen overtuigen dat ik een volledige trendsetter ben en dat ik altijd de nieuwste kleding draag, maar helaas is dat niet zo. Ik ben een enorme trendvolger, eigenlijk ben ik niet eens een trendvolger. Ik ben een “laggard” als ik het in een marketingtermen met uitdrukken. Dat houdt in dat ik de laatste persoon zal zijn die de nieuwste technologie koopt. Ik draag nog steeds mijn heren pantoffels terwijl iedereen allang is overgestapt naar voet-handschoenen met ingebouwde verwarming. Een tablet was tot en met een paar jaar geleden voor mij nog iets wat je doorslikte. Ik schaam mij hier niet voor, ik hou van mijn heren pantoffels. Maar dat betekend voor mij wel dat ik naar andere plekken moet zoeken om deze heren pantoffels te kopen. Gelukkig heb ik hiervoor www.babista.be gevonden. Als je net zoals ik niet de nieuwste broek aan hoeft te hebben is www.babista.be ideaal.

 

Waar kan ik mijn heren pantoffels nog vinden?

Heren pantoffels zijn een goed voorbeeld, want je vindt deze dingen bijna nergens meer. Vaak zijn ze weggestopt in de verre hoekjes van een website. Dit komt denk ik omdat het lastiger is voor “designers” om iets cools te doen met heren pantoffels. Van heren pantoffels kan je namelijk geen Nike Air-max maken en ik denk ook niet dat de www.babista.be klanten dat echt leuk gaan vinden. Een site als www.babista.be is perfect voor iemand als ik want op deze site staat kleding zonder onnodige nieuwe features en zonder tientallen extra euro’s omdat ze op het moment populair zijn. Op www.babista.be kan ik alles vinden wat ik lekker vind zitten en leuk vindt om te dragen. Het werk eigenlijk hetzelfde als winkelen in een normale winkelstraat, herinner jij je die tijd nog? Ik ga gewoon naar de winkels toe die ik leuk vind, zoals www.babista.be. Jij gaat naar de Nike-winkel en dat is helemaal prima.

 

Zal ik ooit de trend volgen?

In alle eerlijkheid, als Nike ooit heren pantoffels uitbrengt zal ik ze hoogstwaarschijnlijk kopen. Gewoon omdat ik dat ontzettend grappig vind en omdat ik dan ook een “main-stream” item draagt. Maar zo lang als ze geen heren pantoffels maken zal ik niets van ze kopen, ik blijf dan lieven bij mijn vertrouwde www.babista.be. Ik denk ook niet dat dit heel veel met trends te maken heeft, maar misschien meer met mijn kledingvoorkeur. Ik zie mijzelf niet op een dag wakker worden en zin hebben in het kopen van een G-Star broek. Ik zal wakker worden, www.babista.be openklappen en heren pantoffels kopen op mijn “nieuwe” tablet.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *